Dolce&Gabbana Sicilian Baroque güneş gözlüğü

Hello hello benim canlarım! Ne derler? Long time no see 🙂 Evet burada uzun zamandır bir şey paylaşmıyorum. Bunu düzeltmek istedim. Hem de güzel bir sebebim var. Gözlük koleksiyonuma yeni bir gözlük geldi. Tanıştırayım: Dolce&Gabbana DG4167. Bu gözlük Dolce&Gabbana’nın 2013 “Barok Rüyası” koleksiyonuna ait.

Dolce&Gabbana Sicilian Baroque güneş gözlük

Evet 10 yıllık bir gözlük ama bazı gözlük mağazalarında halen mevcut. Böyle bir gözlük yıllanmış şarap gibidir. Yıllar geçtikçe kıymeti artıyor. Dolce&Gabbana’nın bütün gözlükleri birer sanat eseridir. Aslında bana sorarsanız Dolce&Gabbana koleksiyonlarında gördüğümüz kıyafetlerin ve aksesuarların çoğu moda ile değil tarz ve ruh hali ile alakalıdırlar, onun için hiçbir zaman modaları geçmez.

Dolce&Gabbana Sicilian Baroque güneş gözlüğü

Dolce&Gabbana bir felsefedir, bir tutkudur, bir şenliktir, kimi zaman abartılı bir şatafattır, seveni çoktur, sevmeyeni de ama şüphesiz defileleri her zaman bir göz ziyafetidir. Ben Dolce&Gabbana’yı sevenlerden biriyim. Bütün defilelerini bir nefeste izler bana verdikleri ilhamla tarzıma ufak tefek dokunuşlar katarım.

Vintage oversize bluz

Gözlüğe yakından bakış:

Yılbaşı partisi kombinim

Yılbaşı partisine giderken farkında olmadan yeni gözlüğümden ilham aldığımı düşünüyorum. Siyah ve altın. Oversize vintage altın çizgili gömleğimi siyah payetli kalem etekle kombinledim. Bu bluz 80’lerin vintage bluzudur. Devasa vatkaları vardı, onları söktüm.

siyah ve altın kombin

Yılan şeklinde altın yüzük ve uzun siyah taşlı küpeler kombini tamamladı. Ve tabi ki kırmızı ruj. Onsuz olmazdı.

payetli kalem etek

“Barok Rüyası” koleksiyonu

Bu koleksiyonun konusu Sicilya kadınlarının güzelliği ve gücü. Ve onlara ait bütün zarif şeyler: inciler, altınlar, danteller, peçeler, korseler, melekler, kürkler, altınlar… Bu koleksiyonun reklam kampanyasına ait birkaç güzel fotoğrafa bakalım mı:

İşte Sicilya kadın krallığı. Genç ve yaşlı “donna’lar” ve kalabalık aileleri.

Ve benim gözlüğümün mankende olduğu foroğtaf ❤

Son olarak koleksiyonu izlemenizi çok istiyorum. Gününüz güzelleşsin. İyi seyirler ❤

Spread the love