Yılbaşı ve yeni Gucci gözlüğü

Cıngıl Belz, Cıngıl Belz canlarım. Yeni yıla giriş yaptık. Hoşgeldin 2024. Bize ne getirirsin acaba? Ne getirirsen getir yeter ki yeni bir savaş getirme. Şu an devam etmekte olan savaşlar da bitsin lütfen. 2024 yılındayız artık. Medeniyet kurduk, kaynakları geri dönüştürüyoruz, herkeste akıllı telefon var, Mars’ta koloni kurmayı düşünüyoruz. Bu savaşlar neyin nesi? Yeni yıla bu düşüncelerle girdim. Kendim için pek bir şey istemedim. Dünya için barış istedim.

Gucci gözlük

Yılbaşı hediyem

Kendim için çok şey dilememiş olsam da kendime güzel bir hediye yaptım. Ne olduğunu tahmin etmek zor değil: bir gözlük. Ama nasıl gözlük? Tabi ki Gucci gözlüğü. Gucci’nin GG0780S modeli. Durun anlatmak yerine ben onu size göstereyim çünkü onu anlatmaya kelimeler yetmez.

GG0780S

GG0780S gucci güneş gözlüğü

gucci gözlüğü

İnternet’te Gucci gözlükleri anlatan çok doğru bir paragraf buldum:

“Nothing says style like a pair of Gucci. Eclectic, romantic, psychedelic, timeless: Gucci eyewear is simply unique”.

yılbaşı kazağı

Son derece doğru. Gucci’nin gözlükleri eklektik, romantik, saykodelik ve zamansızdır. Eşsizdirler. Ve anında sizi tarz sahibi yaparlar.

Ugly Christmas Sweater’im

Yılbaşı temalı kazaklarına bayılırım. Daha önce annemin bana ördüğü Norveç kazağı ile ilgili bir post yazmıştım. Bütün bu Noel babalar, kardan adamlar, yıldızlar, çam ağaçları, geyikler ve kar taneleri beni benden alır. İlginç ki bu tarz kazaklara yabancılar Ugly Christmas Sweater derler, yani “çirkin Noel kazağı”. Bu konuyu daha ayrıntılı başka bir postta açmayı isterim.

yılbaşı temalı kazak

Bu kazağımı LC Waikiki’nin çocuk reyonundan aldım. 11-12 yaş bana tam oldu. Harika bir kazak, pamuk iplikten üretilmiş. Stokları kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kendinize ya da çocuğunuza bu güzel kazaklardan alırsanız hiç pişman olmazsınız. Farklı renk seçenekleri vardı. Bana pembesi denk geldi. Aslında kırmızısına da hayır demezdim.

Yılbaşı ağacı süslerim

İki sene önce bit pazarından, gezilerden, oradan buradan elimde birkaç “oryantal” tarzda oyuncağın biriktiğini farketmiştim. Onları nasıl değerlendirebileceğimi düşünürken aklıma onlarla Yılbaşı ağacımı süslemek gelmişti. Ve sonra bit pazarına her gittiğimde bu tarza uygun oyuncaklar aradım. Ufak bir koleksiyonum oluştuktan sonra oyuncaklara ip bağladım. Zamanı gelince ağaca astım. Birkaçını size göstereyım:

yılbaşı ağacı

Bir Gucci gözlüğü, LC waikiki çocuk kazağı, şark Yılbaşı ağacı… Garip bir uyum biliyorum. Bütün bu şeyler çok farklı ama her birinden güzel bir elektrik alıyorum ve onları bir araya getiriyorum. Ve beni bunun için seviyorsunuz sanırım. Bir yeni yılda buraya daha çok yazı yazmak ve daha ilginç konuları açmak istiyorum. Umarım bu sözümü tutabilirim. Yeni yılınız kutlu olsun.

yılbaşı kombini

Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love