Çiçek ve leopar desenleri bir arada

Leopar ve çiçek desenleri hep bir arada kullanmak istediğim iki desendi. Sonunda denedim ve sonucu çok beğendim. İleride kesinlikle kullanacağım bir formül.

leopard and floral print mixing

Lalalu eteğim

Bu kombin için lalalu eteğim bana cesaret verdi. Eteği görür görmez bu etekle çılgın kombinler yapılır demiştim. Düz bir üst ile de giyilir elbette. Kış boyunca eteği her türlü kombinledim. Ama favori kombinim bu oldu.

leopar ve çiçek desenleri bir arada

Eteğin güzelliği nefes kesici. Bakın onu size biraz daha ayrıntılı göstereyim:

lalalu etekleri

Eteğin alt ve üst çiçekli şeritleri pazen kumaştan, ortadaki siyah kadifedir. Krem rengi dantel kenar eteğe romantik ve feminen bir hava katıyor. Bu etek bana Frida Kahlo’nun Tehuana eteklerini andırıyor. Lalalu atölyesini hiç duymadıysanız sizi acil Instagram sayfalarına davet ediyorum.

Tesadüfen dolabımda çiçekli yelek de vardı. Onu ikinci el olarak almıştım. Etek gibi o da pazen kumaştan dikilmiş ve etekle çok uyumlu görünüyor.

lala lu etekleri

Daha çarpıcı bir kontrast için çiçeklerden kalan boş yerleri leoparla doldurmaya karar verdim. “Bari çorabı siyah giyseydin” diyenler oldu Instagram’da. Hayır canlarım, çorap siyah olsaydı kombin aynı etkiyi yaratmazdı.

leoaprd and floral outfit ideas

Kürk

Biraz kürkümden bahsetmek istiyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi onu da Dolap uygulamasından aldım.

çiçek desenli pazen kumaş

“Doğru bir kürk” arayışlarım çok uzun sürmüştü. İkinci el olmalıydı, kürkün kondisyonu iyi olmalıydı, modeli vücut tipime uygun olmalıydı, uzunluğu dizlerimi kapatacak şekilde olmalıydı, yakası 70’lerin yakasını andırmalıydı, leopar deseninin büyüklüğü ve tonu istediğim gibi olmalıydı (bazı leopar desenleri çok zevksiz görünüyor).

leopar kürk

İdeal leopar kürkümü bulduğumu düşünüyorum. Markası Forever 21. Gördüğüm en kaliteli suni kürklerden biridir. Hafif, sıcacık, yeterince uzun, yakası çok tarz, deseni çok şık. Tüyleri gerçek bir kürk hissiyatını veriyor, çok yumuşaklar ve birbirlerine asla yapışmıyorlar.

leopar ve çiçek deseni

pazen kumaş

lala lu atölyesi

pazen etek

leopar kürk modelleri

Gördüğünüz gibi çiçek ve leopar desenleri bir araya gelince ortaya çok sıradışı ve göz alıcı bir kontrast çıkıyor. Ben denedim, şimdi sıra sizde.

Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love