Lala lu çanta ve ekose desenli kombin

Daha önce de söylediğim gibi ekose benim için sonbahar desenidir. Ne zaman yapraklar sararıp dökülmeye başlasa elim ekose desenli parçalara uzanmaya başlar. Çok nostaljik, biraz melankolik, sakin, çok tarz ve genel olarak harika bir desen. Sonbaharda bu desene doyamıyorum, hatta elimden geldiğince bir kombinde birden fazla ekose kullanmaya çalışıyorum.

Lala lu çanta ve ekose desenli kombin

Üç desen bir arada

Farklı desenleri bir arada kullanmanın bazı kuralları var. Bundan daha önce bahsetmiştim. Bu kombinde o kullardan iki tanesini uyguladım.

  1. Aynı desenin farklı boyutlu olanlarını birbiriyle kombinledim. Çantanın deseni iri, trençkotunki çok küçük, gömleğinki orta ama hepsi ekose ve birlikte harika görünüyorlar. Fakat! harika görünmelerini sağlamak için birşey daha yaptım…
ekose desenli kombin

2. Bu farklı boyutlu ekose denenlerinin renk bütünlüğünü sağladım. Ekoseli parçaların üçünde gri, siyah ve kırmızı rengin olmasına dikkat ettim.

ekose desenli trençkot nasıl kombinlenir

Lala lu çanta

Lala lu atölyeden gelen bu inanılmaz çanta ekose yapbozlarımın eksik parçasıydı. Artık bütün yapbozlarım eksiksiz.

lalalu çanta

Çanta sade deseni, rengi ve ideal ebatları sayesinde günlük kullanım için çok uygun. Aynı zamanda fırfır ve kırmızı nakışlar çantaya bayram havası katıyor. Nakışlar sonbaharda kırmızı meyveler veren çalılarını ve kışın çiçekçilerde satılan Yılbaşı çiçeklerini çağrıştırıyor. Bence bu çanta kış kombinlerinde de çok güzel durur. Lala lu atölyesinin ürünleri çok özel. Bunu burada anlatmıştım.

lalalu çanta

Kot pantolon

Ekose cümbüşü sade bir kot pantolonla dengeledim. Uzun düz paça kotlar benim vazgeçilmezim. Bir de yüksek bel olsun başka bir şey istemiyorum 🙂

oduncu gömleği nasıl kombinlenir

Gömlek

Oduncu gömlek sonbaharın olmazsa olmazı. Bu gömleği çok uygun fiyata Dolap uygulamasından almıştım. Bu tarz gömlek arıyorsanız uygulamada binlerce var. Hiç boşuna mağazada sıfır alarak fazladan para ödemeyin, uygulamada çok makul fiyata zevkinize göre bir şey bulacağınızdan eminim.

ekose desenli kombin nasıl yapılır

Gözlük

Şeffaf çerçeveli retro model Balenciaga gözlüğümü taktım. Kombine 70’ler havasını kattı.

retro gözlük balenciaga

Trençkot

Bu retro görünümlü Zara trençkotumu ben daha lise öğrencisiyken babam bana sürpriz yapmak için almıştı. Trençkot bana çok büyüktü, babamı kırmamak için onu birkaç kere giyip uzak bir yere kaldırmıştım. Yıllar sonra onu buldum ve terziye götürüp bedenime göre küçültme yaptırdım. O günden beri beraberiz ❤

farklı desenler nasıl kombinlenir

Ayakkabı

Kürk detaylı ayakkabım da bir Dolap definesi. Bu ayakkabıyı sonbahara çok yakıştırıyorum.

ekoseli kombin

Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love