Ralph Lauren taklit kombinim

Geçenlerde Ralph Lauren 2012-2013 sonbahar/kış defilesinden en çok beğendiğim kombinleri hikayemde paylaşmıştım. Her zamanki gibi farklı desenlerin bir arada nasıl kombinebileceğini göstermek istemiştim. Bu fotoğraflar takipçilerimden hiç beklemediğim kadar olumlu tepki ve yorum aldı. Birkaç kişi bu şekilde giyinmek istediğini itiraf etti. Paylaşımlar böyle rağbet görünce acaba taklit kombin yapsam mı diye düşündüm. Takipçiler de bu fikrime sıcak bakınca hadi yapalım dedim. Taklit kombinleri arada bir yaparım. Niçin mi yaparım? Düşük bütçe ile özendiğimiz giyim tarzında giyinmenin mümkün olduğunu kanıtlamak için. Çünkü giyim tarzı para ile ilgili değil, sizi kendinize ne yakıştırdığınızla, ruh haliniz ve karakterinizle ilgilidir.

Aslında taklit ettiğim kombin defiledeki favori kombinim değil. Mesela aşağıda gördüğünüz kombinleri daha fazla beğeniyorum. Büyütüp inceleyebilirsiniz.

Ama bu kombin için elimde uygun parçalar vardı: mesela yakında ikinci el olarak aldığım leoparlı kürküm ve Bedes’ten sizlere göstermek için aldığım şapka. Onun için vakit kaybetmeden elimdekilerle yola çıktım. Ve… işte benim kombinim…

Benim kombinim daha feminen olmuş ve kesinlikle şapkadan dolayı. O çiçek o kadar çok şey değiştiriyor ki! Kombinin bütün kimyasını değiştiriyor.

Durun ben onu size daha yakından göstereyim. Çiçeğin güzelliğine bakar mısınız. 20’ler ve 30’lar modası hiç benim konum değil ama bu şapkanın güzelliğini değiştirmez tabi. Bu tarzı benimsemesem de çok etkileyici olduğunu düşünüyorum. Bu arada şapka ve başka güzel aksesuarların adresi Bedes İyilik Butiği. Kendi tarzını yaratanlara değişik parçalar için Bedes’e mutlaka bir göz atın derim.

Bu şapka devreye girince kombine pembe renk “bulaştı” ve bu süveter bana çok uygun göründü çünkü üzerinde pembe desenler vardı.

Gömleği ve kravatı süvetere göre seçtim.

Kravatı bit pazarından almıştım. Valentino marka, %100 ipek.

Kravatın kırmızı desenlerini alttan çorapla destekledim.

Gömlek Mudo marka, ayakkabı Zara, süveter Join Us. Üçünü de Dolap uygulamasından çok uygun fiyata almıştım.

Pantolon benim eski pantolonum. İpekyol marka. Renk olarak farklı olsa da mankendeki pantolona karakter olarak yakın olduğunu düşünüyorum.

Gördüğünüz gibi canlarım beğendiğiniz tarzda giyinmek için zengin olmanıza gerek yok. Daha uygun fiyatlı muadilleri ile giyinebilirsiniz.

Ralph Lauren defilesinin tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Maskülen kombinleri çok sevdiğimi söyleyemem ama eğlenceli bir çalışma oldu benim için. Hem kombinden hem çekimden eşim ile büyük bir zevk aldık.

Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love