Gucci kombini nasıl yapılır?

Herkese selam. Yeni bir Gucci kombini hazırladım ve onu sizlere göstermek için sabırsızlanıyorum. Bunu daha önce de yaptım ve bunu yapmamın sebebini burada anlattım. Arada bir Gucci online mağazasına girip mankenlerin üstündeki kombinlere bakarım. Gucci, kendi tarzımı yaratma serüvenimde benim için daima önemli bir ilham kaynağı olmuştur. Aynı zamanda Gucci’nin yeni ürünlerine bakarak moda kaslarımı çalıştırıyorum diyelim 🙂

ikinci elde ünlü marka taklidi

Günün birinde yine online mağazada gezinirken aşağıda gördüğünüz kombini görünce “aa böyle bir Gucci kombini yapabilirim” dedim.

Gucci tarzı kombin nasıl yapılır?

Aklıma dolabımdaki çekmecede bekleyen turuncu külotlu çorap ve ikinci el uygulamalarında defalarca gördüğüm bu Zara marka kırmızı tüvit ceket geldi. Aslında bu Gucci kombini çorapla başladı dersem yalan olmaz 🙂 Sonra ceketi buldum ve onu çok uyguna aldım. Eteğim kot değil ama modeli çok benziyor ve rengi kot kumaşı andırıyor. Markası Koton. Onu Gardrops uygulamasından aldım.

Gucci tarzında kombin

Kazak bende vardı. Fark ettiyseniz kazağımın rengi açık mavi. En başta modelin kazağı gibi bir kazak almak istedim ama dolabımda bu mavi kazak vardı ve mavi bana daha çok yakışıyor. Ayrıca her şeyi yüzde yüz taklit etmek de istemedim. Böyle bir niyetim olsaydı Gucci’nin ucuz taklitlerini alırdım. Ama benim için önemli olan kombinin genel stil kavramı, Gucci’den giyinmiş gibi görünmek değil.

tüvit ceket neyle kombinlenir

Şimdi gelelim fiyatlara… Doğrusunu söylemek gerekirse Gucci sütununu doldururken canım çok yandı 🙂 Bugünün Avro kuruyla söz konusu kombinin toplam fiyatı müthiş bir meblağ ve onu telaffuz etmek istemiyorum. Ama benim sütunum gayet pozitif.

ünlü markaların taklit kombinleri

Ayakkabım ve çantam çok kullanışlı, harika kaliteli temel parçalar. Çantayı geçen sene almıştım. Ayakkabıyı yeni aldım ve çok memnunum. Markası CZ London. İçi ve dışı hakiki deri. Modeli, Gucci ayakkabılarını çok andırıyor. Bu tarz topuklu loaferleri çok aramıştım. Ben ikinci el uygulamalarından ancak hiç giyilmemiş etiketli bir ayakkabı alabilirim, böyle bir huyum var. Onun için bu markayı keşfetmek benim için iyi oldu. Çok da rahat bir ayakkabı.

Gucci havasında ayakkabı nereden alınır

Orijinal kombinin benimkinden tasarım olarak daha karışık ve iddialı olduğunu görebilirsiniz. Tabi ki Gucci ile yarışacak değilim. Dediğim gibi ben sadece Gucci tarzı konseptinde bir kombin yapıyorum.

Gucci kombin nasıl yapılır

Benim kombinim daha sade ama aynı zamanda yaşam tarzıma ve çevreme daha uygun. Bu da çok önemli.

ikinci el uygulamalarında trend kombin

Gördüğünüz gibi az para ile, ikinci el kaynakları kullanarak dilediğiniz giyim tarzına sahip olabilirsiniz. Önemli olan onu satın almak değil, önce onu anlamak ve oluşturmaktır.

istanbul sokak modası

Tarzınızı anlayabilmek içinse kendinizle dürüst olmalısınız. Trend parçalar gerçekten hoşunuza gidiyor mu? Neden boho elbiseler alıp duruyorsunuz ama sonra onları hiç giymiyorsunuz? Neden ofis arkadaşlarınız giydiğiniz kazağı beğenmeyince siz onu bir daha giymiyorsunuz? Nasıl görünmek istiyorsunuz? Tarzınızı iyice anlamanız lazım. Gerisi çok kolay.

uygun fiyata ünlü marka kombini

Parayla tarzınızı alamazsınız. Kaliteli, prestijli ve pahalı giysiler alırsınız. Ama onlar sizi doğru anlatır mı? Garantisi yok. Onun için siz önce kendinize kulak verin. Denize batan güneş 8.000 liralık Gucci gözlüğünde ve 40 liralık Mango gözlüğünde aynı şekilde yansıyor…

Gucci tarzı nasıl yapılır

Harika yansıyor ❤

Spread the love