Adl’de yeni sezon favorilerim

AdL ‘den çok uzun bir süre alışveriş yapmamıştım. Belki 10 sene, belki biraz daha fazla. Ta ki geçen yaza kadar. Arkadaşım bana “AdL’de indirim başladı, beğeneceğini düşünüyorum, bir göz atsana” dedi. Ben de attım. Markanın ürün çeşitliliği, bazı modellerin retro havası, ilginç desenler, kumaşların içeriği ve kalitesi beni cezbetti. Böylece adL ‘yi yeniden keşfettim. Her yeni koleksiyonunda 60’lar ve 70’ler modasından esinlenerek tasarlanmış modelleri ve desenleri görmek beni mutlu ediyor. Bunun yanı sıra genel olarak yavaş moda yaklaşımını takdir ediyorum.

Elbise

En çok beğendiğim bu fevkalade elbise ile başlamak istiyorum. Renklerine, desenine, bu kollara, kibar midi uzunluğuna hayran kaldım.

Adl 'de yeni sezon favorilerim

Aşağıda gördüğünüz iki elbiseyi 70’ler moda dergisinde bulduğum bu elbise ile birleştirdim. İkisini de çok beğeniyorum. Mavi olan aslında yeni sezon değil ve şu anda indirimde. Dün kendime XS bedenini aldım. Kalıpları çok büyük, daha önce S bedenini alıp geri göndermiştim. Sarı elbise yeni sezon ve yeşil renkte de mevcut.

Bu elbiseye ilk bakıştan aşık olmamak elde değildi.

adL retro elbise

Pratik, zarif ve aynı zamanda çok şık bir gömlek elbise. Gündüz hasır çanta ve rahat bir sandaletle, akşam ise topuklu ayakkabı ve el çantası ile rahatça kombinlenebilir ve birçok durumda kullanılabilir bir elbise.

yazlık gömlek elbise

Tek omuz elbiselere bayılırım. Bu kırmızı dantelli elbiseleri ne kadar beğendiğimi anlatamam. Fiyatı biraz daha uygun olduğu zaman almayı düşünüyorum.

adL tek omuz elbise

Dantel trendi hala zirvede. Bu elbiselerin yaka kısımlarını ve oymalı çiçeklerini çok tarz buldum. Fakat bence bir karış daha uzun olabilirlerdi. Dizleri kapatan modelleri tercih ederim. Yine de mağazaya gittiğim zaman onları deneyeceğim.

Gömlek

Romantik balık desenli gömlek deniz kenarında zaman geçirmek için ideal.

adL balık desenli gömlek

Bu gömlek tatlı nostaljik deseniyle beni büyüledi. Bu gömleğin kısa şortu da var ama ben pek kısa giymediğim için ilgimi çekmedi.

adl retro gömlek

Bunun aksine… bu takım çok hoşuma gitti. Dürüst olmak gerekirse bu takımlar pijama mı yoksa günlük kullanım için mi tam anlayamadım 🙂 Ama ben şahsen bunu dışarıda kullanabilirim. Rahat bir babet ile çok tatlı bir retro kombin yapılabilir.

İkili takımlar

60’lı yılları akla getiren bu ikili takımları da çok tarz buldum. Yazın geniş kenarlı hasır şapka ile muhteşem görünecekler. İkili takımlar hatırlarsanız bu yaz ana trendlerden bir tanesi.

Bu takım inanılmaz tarz. Ofis çalışanı olsaydım onu hiç düşünmeden alırdım.

adL 60'lar takım

En çok bu parçaları beğendim, yoksa koleksiyonda beğendiklerim bu kadar değil tabi. Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love