İndirim alarmı: Zara’da yazlık elbiseler

Yaklaşık on gün önce Zara’ya yeni sezon ayakkabılarını denemek için uğradığımda hoş bir sürprizle karşılaştım. Çok uygun fiyata yazlık elbiseler ve etekler vardı. Fiyatları 80 TL ile 120 TL arasında değişiyordu. Bu elbise online store’da vardı. Onu gördüğümde çok beğenmiştim fakat fiyatı beni aşıyordu. Mağazada onu askıda görünce umarım bedenim vardır diye düşündüm ve hayal kırıklığına uğramadım.

zara indirim alarmı

Herşeyi sevdiğim gibi. Kumaşı %100 pamuk. Deseni ve rengi tam benlik. Balon kol şu anda benim favorimdir. Ayrıca balon kollar 2020 Bahar-Yaz moda trendlerinden bir tanesi. Karın bölgesini güzel sarıyor. Yazın mini modelleri tercih etmem. Midi modeller benim favorimdir, dizleri kapatan parçaları severim. O kriter de tamam. Çok da kadınsı bir model. Öndeki düğmeler süs değil, hepsi gerçekten açılabiliyor.

zara'da yazlık elbise indirimi

Kısacası harika bir elbise. Sıcak yaz akşamı romantik bir akşam yemeği için ideal bir seçim.

moda ve stil blogu

Biraz retro havası var. Bu yüzden onu bu çanta ile tamamladım. Stilleri çok benziyor. Ben ise iki farklı deseni karıştırarak gözümü doyurdum 🙂 Detayları yakından göstereyim.

print mixing stripes
zara çiçekli elbise

İndirimli reyonda daha bir sürü güzel elbise vardı. Yakınınızda bir Zara mağazası varsa bence bir göz atmaya değer. Online store’da bu ürünler mevcut değil. Umarım uygun fiyata aradığınız yazlık elbiseyi bulursunuz, sevgiler.

Spread the love