2021 yılının en trend kot pantolonları

Retro görünümlü ve vintage kıyafetleri sevsem de bir trend kot pantolona asla hayır demem. Kot pantolon öyle bir giysi ki çok sıradan ve modadan uzak bir kombine bile bambaşka bir görünüm kazandırabilir. Sizin için 2021 yılının en güncel kot pantolon modellerinin listesini hazırladım. Burada göreceğiniz kot pantolonlar ünlü tasarımcıların eserleri ve onları size örnek amaçlı gösteriyorum. Beğendiğiniz modelleri bütçenize uygun markalarda arayabilirsiniz ya da eski kotlarınızı benzer bir şeye dönüştürebilirsiniz.

Color block

Color block, sadece kotlarda değil bütün giyim kategorilerinde şu anda zirvede. Her ortamda fark yaratacak kombinler oluşturmak için ideal bir çözümdür. Sade bir kazakla giyseniz bile herkesin odak noktası olacağınız şüphesiz.

Patchwork

Patchwork, bu senenin ana trendlerinden biri. Bu trendi çok beğensem de böyle modellere yatırım yapmaya değmez derim. Bu trend bizimle ne kadar kalır belli değil. Ayrıca eski kot pantolonunuzu benzer bir şekilde süsleyebilirsiniz.

Geniş paça, İspanyol paça ve bootcut

İşte benim zamanım geldi! 70’leri akla getiren kalçadan genişleyen modeller şu anda çok moda.

Zara‘da tesadüfen rastlayıp aldığım siyah kot pantolonum da bu tarzda ve onu büyük bir zevkle giyiyorum.

İspanyol paça da bu sezonun vazgeçilmezi. Bu modeli seviyorsanız ona düşünmeden yatırım yapabilirsiniz. Podyumlardan bir süreliğine uzaklaşsa da her zaman geri döner. Elimizde geniş bir çeşit yelpazesi var, alışıldık “klasik” İspanyol paçadan çılgın abartılı 60’lar ve 70’lere dönüş sağlayan modellere kadar açılıyor. İstediğinizi seçin.

Düz kesim

Düz kesim kot pantolonlar yüzlerce varyasyonda her zevke göre karşımızda. Klasik, bol, renkli, düz renk, yırtık, lekeli, baskılı, zincir detaylı, crop, uzun ve niceleri.

Ben kendime klasik uzun bir model aldım ve onunla mutluyum.

Renkli jean

Başta pembe olmak üzere renkli kotlar çok trend. Desenli ya da düz renk siz karar verin. Listedeki son Red Valentino markalı jean huzurumu çaldı… ah…

Tie-dye ve renk geçişli jean

Gradient modellerden hoşlansam da tie-dye hiç sevmediğim bir trend. Ama sevenlere saygı duyarım. Tie-dye uzun dayanmaz diyenler yanılmış. Tie-dye hala burada…

Değişik tasarımlar

En cesur moda düşkünleri ve yaratıcı tasarımları sevenler bu bölüm sizin için. Böyle tasarımların ömrü çok uzun olmasa da onlara sahip olma zevki başkadır.

Kıvrılmış paçalar

Bunu eski kotlarınıza kendiniz yapabilirsiniz desem beni döversiniz ama gerçekten de öyle 🙂 Eski kotlarınızı trend bir parçaya dönüştürebilirsiniz. Modası geçince eski haline çevirirsiniz. Herkesin bahsettiği sürdürülebilirlik değil mi amacımız?

Ana trendler bu kadar bence. Çok ileriyi düşünenlerdenseniz 2022 yılında düşük bel bizi bekliyor şimdiden söyleyeyim. İyi alışverişler dilerim kızlar ❤

Spread the love