Slouchy kot pantolon, robotlar ve ekose ceket

Hiçbir zaman Zara fanatiği değildim. Ne olduysa yeni sezon ürünlerini çok beğeniyorum. Sürekli internet mağazasını karıştırasım var! Yine oradan alışveriş yaptım. Bu sefer bu slouchy kot pantolon u aldım. Bu pantolonun herşeyini beğeniyorum. Kumaşı, modeli, üstümde duruşu, herşeyi harika. Ve o kadar rahat ki anlatamam. Bu pantolonun belden aşağısı oldukça bol, gördüğünüz gibi içine ceket bile sokulur.

how to style slouchy jeans

Slouchy kot pantolonumu robot desenli gömlek ve ekose ceketle kombinledim.

slouchy kot pantolon

70’ler

70’lerin modaya dönmesine o kadar çok sevindim ki. 70’lere, 80’lere ve erken 90’lara gerçekten aşığım. O zamanların müziğini, giyim tarzını ve filmlerini çok severim. The Beatles, The Rolling Stones, Uriah Heep, Smokie, Pink Floyd…hep müzik setimde. Bu kombini hazırlarken 70’lerden ilham aldım. Ekose ceket, desenli gömlek, aviator gözlük… Bu arada bu gözlük Mango’nun normal güneş gözlüğü idi. Onu optik gözlüğe çevirdim.

slouchy jean ve ekose ceket

Print mixing

Bu da robotlarıma daha yakın bakış. Bu gömleği çok seviyorum. Ekose ceketle duruşunu da çok beğendim. Bu farklı desenleri barındıran kombinimi hasır el çantası ve gümüş küpe ile tamamladım. İnanmazsınız ama bu çantayı Modacruz’dan sadece 20 liraya aldım. Yepyeniydi ve çok da trend bir parça.

print mixing nedir

Bu slouchy kot pantolon hala Zara’da mevcut. Rahat bir jean arıyorsanız stocklar tükenmeden bir göz atın derim. Başka renkleri de var. Nane yeşilini çok beğenmiştim. Ama almaya karar verdiğimde o renk artık yoktu, geç kaldım. Bu kot pantolonun kumaşı oldukça kalın ve bence sonbahar ve kış için ideal olacaktır. En azından İstanbul’un rüzgarlı kış havasına uygun olduğunu düşünüyorum.

Benimle olduğunuz için teşekkür ederim, bir sonraki yazımda görüşmek üzere…

Spread the love